joi, 17 februarie 2011

Ceva dragut :)!

Zilele trecute am mers prin magazine sa-mi mai cumpar una-alta ( produse de make-up evident :D) ... asadar am achizitionat :
1. Un accesoriu pentru par gen  Glamourette (initial il cumparasem ptr mami, dar dupa ce am vazut ca imi sta destul de bine la par, l-am oprit eu :D



2.Un lac de unghii Eveline ( ojele mi s-au parut destul de rezistente, asa ca de ce n-as incerca si lacul mi-am spus) :


3.Faimoasele creioane de ochi Ada (1 leu fiecare)- din punctul meu de vedere sunt foarte ok, se aplica usor, rezista si se pot gasi intr-o gama generoasa de culori:




4.Si cel mai dragut dintre lucrurile achizitionate este aceasta trusa , careia n-am putut sa-i rezist (desi am si trusa cu 120 de culori, si nu ma machiez decat 2-3 ori pe saptamana ). A fost dragoste la prima vedere :X... trusa are 48 de culori, sunt toate sidefate si la prima impresie imi par si bine pigmentate( asta ramane sa descopar in momentul cand o sa realizez un machiaj cu ele) si miroase delicios :). In orice caz a fost un chilipir, a costat numai 15 lei ;)).



P.S.: pozele nu sunt foarte reusite, sunt facute cu telefonul ( mi-am propus sa-mi iau un aparat in viitorul apropiat.

2 comentarii:

  1. Love the giveaways and the eye shadow palette!! How are you doing the giveaways? Is MAC really giving you stuff or is stuff your buying then giving away? Let me know if you get a chance!
    Great blog!!
    Please follow me: www.glamvita.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumoase sunt!!!....imi place mult accesoriul pentru par!!

    RăspundețiȘtergere